Паметта на Румен Радев е много къса. Помня ярките му политически фигури

...
Паметта на Румен Радев е много къса. Помня ярките му политически фигури
Коментари Харесай

Бойко Борисов от Тутракан: Срамно е това, което правят ПП-ДБ. Дан...

" Паметта на Румен Радев е доста къса. Помня ярките му политически фигури в неговите служебни кабинети - Весела Лечева, Янаки Стоилов, Крум Зарков. Цялото служебно държавно управление беше на Българска социалистическа партия, след това той споделяше, че е политическо неутрално. После Радев сътвори " Продължаваме промяната ", партията на Стефан Янев, сподели Борисов.

 

" Отговорът ми какво се случва във външните работи пристигна след въпросите на моите членове и симпатизанти за това какво аз бих направил, в случай че кабинетът Главчев беше наш. Бяхме възмутени. На партийно заседание давам отговор на партийни въпроси. "

 

" Срамно е това, което вършат ПП-ДБ. Даниел Митов е от тях. Той пристигна в ГЕРБ, с цел да може да е мост сред партиите. "

 

Изобщо не ме интересува кой ще е външният министър. Ако желае ярки комунистически и червени персони да продължат да ръководят... те върнаха на Държавна сигурност внуците като шефове в София. ГЕРБ-СДС сподели, че мисли за защитата, външната политика и евроатлантическата ориентировка на страната. 

" Нека да остане този външен министър, с цел да понесе Радев отговорността си. Не се меся. "

 

Кирил Петков не спря да приказва за майката на Александър Ненков, само че не разясняват, че министър в кабинета на Главчев е майката на кмета на р-н " Подуяне ". Радев обаче не попита за какво Вътев и Гвоздейков ще остават в служебното държавно управление? Изведнъж в случай че Даниел Митов стане министър била застрашена честността на изборите? Президентът да си спомни за записа от партийното заседание на ПП за „ ала-бала “ за изборите, добави той. 

Аз три години ги надвивам на всички избори с министър Бойко Рашков и Иван Дерменджиев начело на Министерство на вътрешните работи - 100% на Българска социалистическа партия и на Радев. 

 

" Христо Иванов и Делян Пеевски направиха измененията в Конституцията. Те би трябвало да носят отговорност.

" На Даниел Митов са му предложили. Той ми се обади и ме пита дали може да одобри. Не позволих, че това ще е политически проблем, като знам Румен Радев, Корнелия Нинова какво вършиха в годините. Тя беше вицепремиер. Това ли е равноотдалеченото? ".

 

" Не виждам какво ще поддържа към този момент нещо препоръчано от ПП-ДБ. Виждаме неуспех в правосъдната промяна, неуспех в Конституцията, неуспех във всички договаряния за служебно държавно управление, провал във всичко! С кое могат да се похвалят? "

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР